Låt blir att höststäda i trädgården – webbinar 31/8 kl 12

Föreläsare: Inger Palmstierna

Det är lätt att sätta igång med höststädningen i trädgården efter sommaren, men så här års är det faktiskt nästan bättre att vara lat och låta bli. Skall man göra nåt så ska man göra något som växterna mår bättre av. Med några undantag mår trädgårdens växter bättre om man låter blad och växtrester ligga. Vill man göra nåt i trädgården på hösten kan man plantera. Det är mycket bättre att plantera på hösten än på våren. Jorden är varm och fuktig. Ingen sol gassar och bränner ömtåliga blad. När våren kommer har plantan i bästa fall hunnit få ut lite rötter och torkar inte lika lätt som om den vårplanteras.

Vi får lyssna till Inger Palmstierna som är etablerad och erfaren trädgårdsförfattare, journalist, översättare, föreläsare och fotograf och sedan 1988 driver hon det egna företaget Alsike OdlingsKonsult AB. Hon har arbetat med trädgård sen hon var 12 år och är trädgårdsmästare, utbildad odlingshortonom vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp.

Registrera dig här för att delta:
https://attendee.gotowebinar.com/register/2790560887871345410

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.