Arbetsledare hållbar grönyteförvaltning

Utbildningen till Arbetsledare grönyteförvaltning går på distans. Du möter dina lärare och studiekamrater dagligen via din dator, surfplatta eller mobil. Var du än befinner dig tar du del av föreläsningar, diskussioner och övningar. Under din utbildningstid träffas vi vid tre tillfällen i form av workshops och fältvandringar. Träffarna är förlagda till Skåne, de är obligatoriska och omfattar sammanlagt sju dagar.

Läs mer »

Yrkesbevis i växtkännedom

Trädgårdsakademin erbjuder kompetenshöjning samtidigt som du har din personal tillgänglig i arbete! Vår utbildning Yrkesbevis i växtkännedom går på distans med flexibel start och fri studietakt vilket betyder att vi kan lägga upp en studieplan som är anpassad för din personal och din verksamhet. Utbildningen omfattar tre delkurser och till varje delkurs ingår också en fysisk träff i Alnarpsparken utanför Malmö.

Läs mer »

Företagsutbildning

Trädgårdsakademin erbjuder kompetenshöjning samtidigt som du har din personal tillgänglig i arbete! Vi utbildar din personal med individuell undervisning och personlig handledning främst via vår webbaserade utbildningsplattform. Vi kan erbjuda utbildning inom beskärning, växtkännedom, trädgårdsplanering, ritteknik och mätteknik som är specialanpassad för din personal. Kontakta oss och berätta om dina behov så ger vi dig en offert.

Läs mer »

Yrkesbevis 8 – Växtkännedom

I denna utbildning går vi igenom ett bassortiment av 40 träd, 85 buskar, 30 barrväxter, 50 perenner och 30 annueller. Ståndortslära och grundläggande kunskaper om hur en växt fungerar är viktiga moment i utbildningen.

Läs mer »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.