Zonknäckare i webbcafét 29 okt kl 20-21

Varmt välkommen till onsdagens chat i Trädgårdsakademins Webbcafé den 29 oktober kl 20-21 då temat för kvällen är Växtkännedom, med inriktning zonknäckeri.

Kanske känner du någon som brukar experimentera med mer eller mindre ohärdiga växter, en typisk zonknäckare? Under chattens gång kommer vi att prata om växters härdighet, om att skapa mikroklimat för känsliga växter samt praktiska tips och idéer för att odla på zongränsen. Hur långt bör man sträcka sig när det gäller ohärdiga växter i kunders trädgårdar? Vilka chansningar kan fungera och vilka bör undvikas?

Kom gärna förbi en stund på onsdagschatten för att inspireras av dina kursares idéer, eller berätta om dina egna zonknäckande odlingsprojekt!

Hälsar

Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

yucca penstemon

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.