Webbinarvecka – torsdag 27 augusti kl 12.00 – Trädgårdsritningar i SketchUp

 

Föreläsare: Lina Eliasson

Välkommen att se hur man kan rita upp en trädgård digitalt och presentera den för kund. I Sketchup har man möjlighet att enkelt rita upp en vision i 3D för att kunna visa hur en framtida trädgård kommer se ut.

Lina Eliasson är diplomerad trädgårdsarkitekt och driver företaget Trädgårdsritaren och har nyligen startat en trädgårdsbutik utanför Varberg. Lina arbetar också med undervisning i Trädgårdsakademins kurs Trädgårdsritningar i SketchUp och med Trädgårdsakademins webbinar som presentatör.

Registrera dig här för att delta:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8869607837681121281

digital_ritteknik

Under vecka 35 bjuder Trädgårdsakademin på inspirerande webbinar hela veckan. Webbinaren är öppna för alla och börjar kl 12.00 varje dag. Föreläsningarna kommer vara ca 20 minuter långa. Du lyssnar och tar del av bilder via din dator, surfplatta eller mobil. För att delta klickar du på respektive länk nedan och registrerar dig. Registrera dig nu, antalet platser är begränsat. Vi hälsar dig varmt välkommen till oss och väl mött via webben!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.