Webbinarvecka – tisdag 25 augusti kl 12.00 – Svenska Trädgårdsdesigners Förening

Föreläsare: Elisabeth Lindman

Svenska Trädgårdsdesigners är en fristående ideell förening med syftet att verka för kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap. För att bli medlem måste man dels ha adekvat utbildning och dels kunna uppvisa mist två års yrkeserfarenhet och inlämna referensprojekt. Medlemskapet ger en kvalitetsstämpel och en trygghet för den som vill anlita en trädgårdsdesigner. För nyutexaminerade finns ett sk kandidatmedlemskap.

Elisabeth Lindman är diplomerad trädgårdsarkitekt och driver företaget Lustgård Trädgårdsdesign. Hon är känd för unika formstarka, funktionella och estetiska designlösningar och är anlitad både i Sverige och internationellt. Elisabeth Lindman är ordförande och en av grundarna till Sveriges Trädgårdsdesigners Förening.

Registrera dig här för att delta:

https://attendee.gotowebinar.com/register/9184422205968987137

elisabethlindman4

svenska-tradgardsdesigners-forening-1

Under vecka 35 bjuder Trädgårdsakademin på inspirerande webbinar hela veckan. Webbinaren är öppna för alla och börjar kl 12.00 varje dag. Föreläsningarna kommer vara ca 20 minuter långa. Du lyssnar och tar del av bilder via din dator, surfplatta eller mobil. För att delta klickar du på respektive länk nedan och registrerar dig. Registrera dig nu, antalet platser är begränsat. Vi hälsar dig varmt välkommen till oss och väl mött via webben!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.