Webbinarvecka – måndag 24 augusti kl 12.00 – Hur gör man en trädgårdsritning?

Föreläsare: Matilda Nilsson

Var med och se hur man gör en trädgårdsritning, från start till färdig produkt. Vi fokuserar på illustrationsteknik utförd för hand och under webbinaret kommer vi att gå igenom vad som krävs i form av ritmateriel, grundläggande tekniska lösningar så väl som estetiska detaljer som blir pricken över i.

Matilda Nilsson är biolog och trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har undervisat på Trädgårdsakademin sedan 2007 och har även jobbat med designuppdrag för både privat- och företagskunder sedan dess. Matilda driver företaget Biotopia Landskap och Trädgård och är bosatt i Malmö.

Registrera dig här för att delta:

https://attendee.gotowebinar.com/register/3394587488146791937

drawing
Under vecka 35 bjuder Trädgårdsakademin på inspirerande webbinar hela veckan. Webbinaren är öppna för alla och börjar kl 12.00 varje dag. Föreläsningarna kommer vara ca 20 minuter långa. Du lyssnar och tar del av bilder via din dator, surfplatta eller mobil. För att delta klickar du på respektive länk nedan och registrerar dig. Registrera dig nu, antalet platser är begränsat. Vi hälsar dig varmt välkommen till oss och väl mött via webben!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.