Webbinarvecka – fredag 28 augusti kl 12.00 – Ulla Molin en trädgårdsarkitekt i tiden

Föreläsare: Louise Dahl

Ulla Molin tillhör den skara svenska trädgårdsarkitekter som har betytt mest för trädgårdsskapandet i landet. Hon var en formsäker designer med en utpräglad egen stil som kom att bli en förebild för många. Hennes främsta signum var de formklippta buxbombollarna, marktäckarna och den mjuka övergången mellan ute och inne. Ullas stil är tidlös och hon var en designer att inspireras och lära sig av.

Louise Dahl är trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har arbetat med att planera och anlägga växtväggar runt om i världen men är nu tillbaka på marken igen och arbetar bland annat med undervisning här på Trädgårdsakademin. Louise Dahl har även en bakgrund som ekologisk kock och designar därför gärna trädgårdar med ätbara inslag.

Registrera dig här för att delta:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8375336679065631489

node

Under vecka 35 bjuder Trädgårdsakademin på inspirerande webbinar hela veckan. Webbinaren är öppna för alla och börjar kl 12.00 varje dag. Föreläsningarna kommer vara ca 20 minuter långa. Du lyssnar och tar del av bilder via din dator, surfplatta eller mobil. För att delta klickar du på respektive länk nedan och registrerar dig. Registrera dig nu, antalet platser är begränsat. Vi hälsar dig varmt välkommen till oss och väl mött via webben!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.