Virtuell workshop i ritteknik under vecka 16 & 17

Trädgårdsakademin hälsar dig varmt välkommen att delta i vår allra första virtuella workshop. Ämnet är ritteknik och vi börjar med grundläggande ritningar – situationsplanen, funktionsplanen och illustrationsplanen. För att sedan gå vidare med den lite speciella, men ack så användbara tekniken att rita axonometri.

Den här workshopen är öppen för dig som just nu läser vid Trädgårdsakademin.

 

Grundläggande ritteknik

Webbinar: 19 april kl 12

Chatt: 21 april kl 20

Louise Dahl inleder workshopen med ett webbinar tisdagen den 19 april kl 12.00 där hon föreläser om grundläggande ritningar. Härefter gör du de övningar som Louise gick igenom under sitt webbinar. Du har hela tiden möjlighet att ställa frågor och diskutera via workshopens diskussionsforum. På torsdagen den 21 april kl 20-21 möts vi i en chatt där du får diskutera övningarna med Louise och dina studiekamrater. Du reflekterar över övningarna och tar del av andras erfarenheter, tips och råd.

Anmälningslänk till webbinaret skickar vi till dig via e-post. Chatten når du via Webbcafét som vanligt!

 

Follow Trädgårdsakademin’s board Trädgårdsritningar on Pinterest.

 

Axonometri

Webbinar: 26 april kl 12

Chatt: 28 april kl 20

Matilda Hallgren tar dig sedan vidare i ett webbinar tisdagen den 26 april kl 12.00 där hon visar hur du ritar en axonometri steg för steg. Du kommer att få nyttiga övningar att göra och har du frågor eller funderingar når du oss via workshopens diskussionsforum. På torsdagen den 28 april kl 20-21 diskuterar vi axonometri och de övningar du gjort under veckan i en chatt.

Anmälningslänk till webbinaret skickar vi till dig via e-post. Chatten når du via Webbcafét som vanligt!

 

Follow Trädgårdsakademin’s board Axonometri on Pinterest.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.