Vinterspecial i veckans chatt 2/10 kl 20-21

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 2 december kl 20-21 och det blir den sista chatten innan juluppehållet, så vi kommer att hålla en vinterspecial som tema.

Även om vintern är en mörk årstid i norden finns det mycket vi kan göra för att liva upp trädgården under denna årstid. Under chattens gång pratar vi om vilka växter som är särskilt snygga vintertid. Vilka arter som har särskilt vacker, färgglad eller glansig bark, bär som sitter kvar långt in på vintern, eller andra vintervärden. Vilken grundstruktur i trädgården håller hela vintern och kan skapa ett vackert mönster under ett tunt täcke snö? Och vad händer i det inglasade uterummet så här års?

Hoppas vi ses på chatten och att vi tillsammans kan skapa lite välbehövlig vinterinspiration!

Hälsar

Matilda Nilsson

Trädgårdsakademin

 

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

 

The Winter Walk in December at Anglesey Abbey, Cambridgeshire, with Sarcococca hookeriana var. digyna, pollarded Salix alba var. vitellina in hoarfrost

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.