Växtkompositioner med perenner, bladverk och naturens specialeffekter – Webbinar 29/1 kl 12.00

Landskapsingenjör Helena Rosenlöf föreläser om exklusivt för våra deltagare i utbildningen till Diplomerad Trädgårdsarkitekt.

När? Nu på torsdag, den 29/1, klockan 12.00.

Hur? Inbjudan med registreringslänk skickas via e-post.

Helena har under många år byggt upp en enorm kunskapsbank inom Svensk Trädgårdsdesign och dess växtkomposition. Att låta ståndorten berätta och vägleda och att inspireras av naturen!

Helena Rosenlöf som är utbildad landskapsingenjör vid SLU i Alnarp och verksam som trädgårdsdesigner sedan 2005. Helena har arbetat inom trädgårdsbranschen sedan 1998, bland annat som trädgårdsmästare. Tidigare utbildningar i konsthistoria, estetik och landskapsarkitekturens historia har lett till ett särskilt intresse för tidstypiska trädgårdar och olika stilideal genom tiderna, vilket ofta kommer till användning i formgivningen av gröna miljöer. Med åren har kunskapen vuxit sig större och erfarenheten blivit bred. Många olika typer av uppdrag, kunder och projekt har passerat Helenas händer.

www.trga.se

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.