Växtkännedom & vinterfägring i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdag 4 december kl 20-21

hamamelis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas du har haft en mysig första advent. Kanske har du fixat något fint växtarrangemang med vackra kvistar eller vintergrönt? Om inte så kanske inspirationen kommer på onsdag kväll då vi chattar om växter med vinterfägring.

Vilka arter står sig extra bra över vintern? Vilka kvistar får de vackraste färgerna, vilka bär sitter kvar längst och vilka vintergröna växter är speciellt intressanta och användbara? Finns det några buskar som blommar redan i januari-februari?

Varmt välkommen till chat i Trädgårdsakademins Webbcafé på onsdag 4 december klockan 20-21. Det blir terminens sista chat innan juluppehållet, så jag hoppas vi ses!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Läs mer om Yrkesbevis i växtkännedom här »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.