Växtbeställning i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 2 oktober kl 20-21

Varmt välkommen till Trädgårdsakademins Webbcafé den 2 oktober klockan 20-21 för att diskutera tips och idéer kring allehanda växtbeställningar.

När designen är presenterad och godkänd är det dags att beställa växter. En viktig del av verksamheten som designer eller anläggare är att bemästra plantskolornas kvalitetsbegrepp och inte minst att känna till de bästa leverantörerna för olika växtgrupper. Vad betyder plantskolekatalogens förkortningar sol, co eller th 100? Vad är de reella skillnaderna mellan olika kvalitetsbegrepp och prisklasser? Vilka leverantörer är lämpligast att använda för perenner, träd, lökväxter, eller färdig häck och bör ordern delas upp mellan olika leverantörer?

Vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.