Valhall Park får trädgårdsutbildning

 

Trädgårdsakademin, som bedriver trädgårdsutbildning på distans, flyttar den 1 september in på Valhall Park i Ängelholm. Företaget startade 2003 och har redan haft mer än 3000 elever som läst olika kurser inom trädgårdssegmentet.

”Våra trädgårdsutbildningar går på distans men vi har också några träffar per år. De senaste åren har vi förlagt flera av våra träffar till Valhall Park som jag tycker är en helt fantastisk plats. Fin konferensanläggning och stora gröna ytor med gott om plats för våra utomhusaktiviteter. Här kommer vi att växa och frodas!”
säger Anette Åkerström som är grundare och VD av företaget.

Anette Åkerström berättar vidare att många elever är de som tröttnat på sitt jobb och som står inför ett karriärbyte. Utbildningsstarten är flexibel och studietakten är fri. Det gör att man kan fortsätta med sitt ordinarie arbete och bo kvar hemma. Det blir helt enkelt lättare att få vardagsliv, arbete och karriärbyte att gå ihop.

Cirkeln sluten för ”Fyrkappen”
Det är i den lilla före detta trädgårdsmästarbostaden, även kallad Fyrkappen, på Valhall Park som Trädgårdsakademin kommer att hålla till. Det innebär att cirkeln nu är sluten för fastigheten. Återigen kommer det vara folk med gröna fingrar som verkar här.

mg_2380-1280x853


Kontaktperson:

Anette Åkerström, Trädgårdsakademin
anette.akerstrom@trga.se, tel: 0709 – 84 01 87

Bildmaterial:
Kontakta oss på anette.akerstrom@trga.se för högupplösta bilder.

Om Trädgårdsakademin:
Trädgårdsakademin erbjuder individuell utbildning på distans. Vi riktar oss både till professionella och privata brukare. Våra utbildningar har flexibel start och fri studietakt.

Trädgårdsakademin är godkänd utbildningsanordnare av Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté (TCYK) och medlem av branschorganisationen Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag (SAUF).

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.