Utställningsträdgårdar – sommarchatt i Trädgårdsakademins Webbcafé 11 juni kl 19

Under sommaren kommer vi att hålla ett gäng sommarchattar i Trädgårdsakademins Webbcafé. Vi startar redan nu på tisdag den 11 juni. Notera att tidpunkten för chattarna ändras från torsdagar till tisdagar nu under sommaren. Vi chattar vecka 24 och 25 samt vecka 33, 34 och 35.

På tisdag kommer vi att prata om det aktuella ämnet utställningsträdgårdar. Den största utställningen av dem alla, Chelsea Flower Show, har precis ägt rum i London där vår svenska designer Ulf Nordfjell fick gulmedalj för en tredje gång. Mindre utställningar och mässor som Nordiska trädgårdar eller Malmö Garden Show blir allt mer populära att besöka och lockar både proffs och en intresserad allmänhet.

Klart är att stora mängder förberedelser krävs, men hur går det egentligen till att planera och bygga en utställningsträdgård? På chatten diskuterar vi tillvägagångssätt, tips och tricks angående tema, blomtider och bladutveckling för att uppnå bästa effekt. Vi tittar även på bilder från olika trädgårdar för inspiration.

Hoppas att vi ses på tisdag för en intressant diskussion om trädgårdsdesign i form av tillfälliga utställningsträdgårdar. Varmt välkommen till Webbcafét 11/6 kl 19-20.

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.