Trädgårdsdesign som affärsidé

Entreprenör

Om du nyligen har startat ett företag eller om du har planer på en nystart är det här en utbildning för dig. Vi går igenom grunderna i entreprenörskap och den process – från målbild till genomtänkt affärsplan – som ligger till grund för en lyckad etablering. Du får hjälp att formulera din unika affärsidé och att ta fram en affärsplan för ditt företag.

Vilket pris ska jag ta för ett trädgårdsdesignförslag? Vad gör mitt erbjudande unikt och vad ingår i erbjudandet? Vilka är mina kunder och hur når jag dem? Hur kan jag presentera min idé på ett tydligt sätt. Hur hittar jag intressanta samarbetspartners? Det är frågor vi går igenom i Trädgårdsdesign som affärsidé och som leder dig fram till din unika affärsidé och till en affärsplan för ditt eget företag eller det företag du arbetar i.

Trädgårdsdesign som affärsidé kan läsas som en fristående kurs men ingår även i vår utbildning till Diplomerad Trädgårdsarkitekt.

”Jag tycker att hela kursen är det bästa med kursen! Skall jag plocka ut en sak så är det vår lärare som är mycket kunnig och har på ett pedagogiskt sätt guidat oss igenom de olika delmomenten som sedan blev grundstenarna i den genomarbetade affärsplan som hela kursens arbete lett fram till. Efter kursen så känner jag mig mer trygg i min roll som egenföretagare i den gröna branschen.”

Pia Hedenblad, Hedenblads Trädgård & Design

Mål

Efter avslutad kurs vet du

  • hur du sätter rätt pris på dina tjänster.
  • vad som gör ditt erbjudande unikt.
  • vilka dina kunder är och hur du når dem.
  • hur du kan presentera din idé på ett tydligt sätt.
  • hur du hittar intressanta samarbetspartners.

Innehåll

Din unika affärsidé
Målbild
Självbild
Världsbild
Kreativitet
Presentationsteknik
Prissättning
Marknadsplan
Affärsplan & budget

Din affärsplan
Skriv din affärsplan

Försäkringar & Avtal
Försäkringar
Avtal

Genomförande

Kursen går helt på distans utan fysiska träffar. I Trädgårdsakademins utbildningsplattform når du ditt utbildningsmaterial, genomför uppgifterna och kommunicerar med din lärare. Arbete och inlämningar i Microsoft Excel förekommer. I kursen ingår en obligatorisk virtuell workshop som erbjuds en gång på våren och en gång på hösten. För att delta bör du ha gjort minst 20% av kursmomenten dvs cirka 40 h. För datum, se vårt kalendarium ».

Waterloo Gardens 2020

Fakta

Start: Flexibel

Pris: 14 989 inkl. moms (11 991 exkl. moms )

Beräknad studietid: Minimum 200 timmar

Giltighetstid: 12 månader

Examen: Kursintyg erhålls efter godkända kursmoment.

Anmäl dig nu – och du kan börja inom tio dagar

1. Utbildning

    ex. moms

    ink. moms

2. Fyll i dina uppgifter

* anger ett obligatoriskt fält.

3. Godkänn och slutför anmälan

Finansiera din utbildning med Human Finans »

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.