Trädgårdens underhåll och skötsel

Trädgårdsdesign

De flesta önskar sig en lättskött trädgård. Samtidigt vill man gärna njuta av frodig grönska, äta frukt och bär från den egna trädgården och koppla av i skuggan av ett vackert och friskt träd. Ingen trädgård är helt skötselfri men det går att planera för mesta möjliga upplevelse till minsta möjliga insats. Efter avslutad kurs kan du göra underhållsplaner och skötselplaner för villaträdgårdar som trädgårdsägaren själv kan hålla sig till eller använda som offertunderlag till skötselföretag.

Innehåll

Skötselobjekt
Gräsmatta
Häckar
Buskar
Träd
Rabatter
Köksträdgård

Insatser
Jord
Näring
Kompost
Marktäckare
Ogräs
Växtskydd

Planering
Målbild
Inventering
Skötselplan
Underhållsplan

Genomförande

Kursen går helt på distans utan fysiska träffar. Via Trädgårdsakademins utbildningsplattform når du ditt utbildningsmaterial, genomför uppgifterna och kommunicerar med din lärare.

Vi har beräknat att det tar cirka 80 timmar att genomföra kursen men du har tolv månader på dig att göra klart. I kursen får du även tillgång till Trädgårdsakademins Webbcafé där du får kontakt och utbyter erfarenheter med våra lärare och dina studiekamrater via chatt och diskussionsforum.

Beräknad kursstart ej fastställd. Gör gärna en intresseanmälan på info@trga.se.

Fakta

Start: Ej fastställd.

Pris: 9 994 inkl. moms (7 995 exkl. moms )

Beräknad studietid: 80 h

Giltighetstid: 12 månader

Examen: Kursintyg erhålls efter godkända kursmoment och examination.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.