Handledarutbildning

Företagsutbildning

Den här kursen är speciellt framtagen för dig som ska bli LIA-handledare eller för dig som kanske redan är eller har varit handledare. Som handledare är du en mycket viktig nyckelperson. Du är studentens stöd och förebild, samtidigt bidrar du till att arbetsplatsen och branschen får en ny, kunnig medarbetare. För dig som person kan handledarrollen vara en chans att utveckla dig själv och ditt ledarskap. Studentens frågor, nyfikenhet och kunskaper från utbildningen leder ofta till nya tankar och arbetssätt. 

Mål

Kursens mål är att ge dig användbara och relevanta verktyg som kan stötta dig i din roll som LIA-handledare.

Innehåll

Inför LIA – lärande i arbete
Feedback
Konflikthantering
Motivation
Målstyrning
Grupprocessen
Professionalism

Genomförande

Kursen går helt på distans utan fysiska träffar. Via Trädgårdsakademins utbildningsplattform når du ditt utbildningsmaterial, genomför kursen och kommunicerar med din lärare. Under kursens gång bjuder vi in dig till diskussioner och coachning via webbinar som tar du del av i realtid via din mobil, surfplatta eller dator. Du ges också möjlighet att få individuell vägledning och hjälp i ditt handledarskap av en erfaren coach.

Fakta

Start: Flexibel

Pris: 7 494 inkl. moms (5 995 exkl. moms )

Beräknad studietid: 4-8 timmar

Giltighetstid: 12 månader

Anmälan: Kontakta oss på info@trga.se

Obs! Kostnadsfri för dig som handleder någon av våra studenter!

Vill du bli handledare för någon av våra studenter?

Våra studenter tillför mycket när de kommer ut på LIA. De som hittills varit handledare brukar berätta om hur LIA-perioden blivit en chans till utveckling för egen del, att man får ny energi i arbetsgruppen och att det är inspirerande att få dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Ofta kan studentens frågor, nyfikenhet och kunskaper från utbildningen bidra till nya tankar och arbetssätt.

Många arbetsgivare ser stora fördelar med LIA när det gäller att rekrytera nya medarbetare. LIA-perioderna blir ett sätt att hitta talanger och en chans att se hur personen fungerar i arbetslaget eller på avdelningen. Det finns alltså många fördelar med att vara handledare och för ditt företag att ta emot en student på LIA!

Folder: Information om LIA vid Trädgårdsakademin »

Precis som för alla andra kurser inom yrkeshögskolan finns en utarbetad kursplan. Av kursplanen framgår vilka mål studenten förväntas uppnå under sin LIA-period. I vår utbildning till Arbetsledare grönyteförvaltning finns tre olika LIA-kurser:

Vecka 7-12:

 

Vecka 17-22:

 

Vecka 39-44:

 

Eftersom våra utbildningar går på distans finns våra studenter på olika platser runt om i landet.

Är du intresserad av att handleda någon av våra studenter hör du av dig till oss på info@trga.se eller på telefon 042-13 00 20.

 

Anmäl dig nu – och du kan börja inom tio dagar

1. Utbildning

    ex. moms

    ink. moms

2. Fyll i dina uppgifter

* anger ett obligatoriskt fält.

3. Godkänn och slutför anmälan

Finansiera din utbildning med Human Finans »

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Fibulavägen 12
262 74 Ängelholm

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.