Hos Trädgårdsakademin kan du utbilda dig till diplomerad trädgårdsarkitekt för villaträdgården.

Hos Trädgårdsakademin kan du utbilda dig till diplomerad trädgårdsarkitekt för villaträdgården. Utbildningen motsvarar ett års heltidsstudier och omfattar kurser som går helt på distans samt kurser där det ingår workshops eller fältdagar. Hos Trädgårdsakademin kan du utbilda dig till diplomerad trädgårdsarkitekt för villaträdgården. Utbildningen motsvarar ett års heltidsstudier och omfattar kurser som går helt på distans samt kurser där det ingår workshops eller fältdagar.

This is a h1 heading.

 

This is a h2 heading.

 

This is a h3 heading.

 

This is a h4 heading.

 

This is a h5 heading.

 

This is a h6 heading.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean mattis tincidunt congue. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Etiam faucibus eu lectus sed sagittis.

Duis lacinia enim in bibendum faucibus. Etiam luctus pharetra metus ut lacinia.

Donec eget quam vel eros dignissim tempor. Fusce sed velit quis mi congue dictum.

Ut risus nisi, auctor eget lectus pellentesque, pretium lobortis orci.

Curabitur eleifend quis eros nec auctor. Aenean blandit iaculis odio, ac pretium libero consequat eget. Aenean sit amet lorem ac velit tristique euismod vitae quis erat. Morbi vehicula sed leo sed porta. Cras elementum venenatis augue quis pharetra. Aliquam placerat malesuada nibh, et consectetur arcu. Nam rutrum nec purus non dapibus.

https://www.youtube.com/watch?v=GbnBuHPHV00

Ut risus nisi, auctor eget lectus pellentesque, pretium lobortis orci. Curabitur eleifend quis eros nec auctor. Aenean blandit iaculis odio, ac pretium libero consequat eget. Aenean sit amet lorem ac velit tristique euismod vitae quis erat. Morbi vehicula sed leo sed porta. Cras elementum venenatis augue quis pharetra. Aliquam placerat malesuada nibh, et consectetur arcu. Nam rutrum nec purus non dapibus.

3 mars kl 20-21

Chatt: Ritteknik - Utrustningen på ritbordet

Vilken ritmateriel är lämplig att investera i som nybliven trädgårdsarkitekt? Vad kan passa att fördjupa sig i när man varit i gång ett tag? Vad är allmänt bra att ha på ritbordet?

Läs mer »

4 mars kl 12.00

Öppet Webbinar: En trädgårdsnörd på resa

Som trädgårds- och odlingsintresserad finns det alltid något spännande att se på resande fot. I detta webbinar får vi tips på besöksmål för trädgårdsälskaren i både publika och privat trädgårdar.

Läs mer »

10 mars kl 20-21

Chatt: Växtkännedom - Vårträdgårdens växter

Höstfärger och vinterfägring är ofta diskuterat, men hur gör vi för att skapa mysig frodighet eller blom under vårvinter och tidig vår, när det mesta är kalt?

Läs mer »

11 mars kl 12.00

Webbinar: Att skapa en utställningsträdgård

Denna vecka ska vi få lyssna till trädgårdsdesigner Bill Wilder's tips och råd om hur man skapar en utställningsträdgård.

Läs mer »

17 mars kl 20-21

Chatt: Entreprenör - Trädgårdsarkitektens vardag - ett projekt från ax till limpa

I denna chatt får vi följa en trädgårdsarkitekts projekt från ax till limpa. Vilka utmaningar kan man springa på längs vägen och hur löses de på bästa sätt?

Läs mer »

18 mars kl 12.00

Webbinar: Illustrationsteknik

Under denna veckas webbinar får vi se en bredd av olika stilar och uttryck vad gäller illustrationsteknik. Vilka tekniker passar till vilka ritningstyper och till vilka kunder? Finns det något som funkar i alla lägen och i så fall varför?

Läs mer »

24 mars kl 20-21

Chatt: Aktuellt - Lökar och knölar

Fullt fokus på lökar och knölar och dess överdådiga vårblomning blir det på denna chatt. Hur kan vi som trädgårdsarkitekter jobba med lökväxter för att få rätt atmosfär och känsla?

Läs mer »

25 mars kl 12.00

Webbinar: Trädgårdspersonligheter genom tiden – galenskap och snillen

Trädgårdens historia är full av fantastiska människor vars arbete och idéer betytt så mycket för oss trädgårdsodlare. Plantjägarnas farofyllda turer till okända världsdelar, plantskolisternas idoga arbete för att korsa fram nya och åter nya sorter.

Läs mer »

31 mars kl 20-21

Chatt: Trädgårdsdesign - Den ätbara trädgården - fokus på odling, frukt och bär ur estetiskt perspektiv

Odling, skötsel eller design, eller varför inte allihop i kombination? Allt om de välsmakande inslagen i trädgården, ur ett estetiskt perspektiv, diskuteras under denna chatt.

Läs mer »

1 april kl 12.00

Webbinar: Designteori

Dags för en fördjupning i designteori, det som ligger till grund för trädgårdsarkitektens arbete. Häng med för en spännande djupdykning i trädgårdsdesign!

Läs mer »

14 april kl 20-21

Chatt: Ritteknik - Tusch ”markers” som illustrationsmetod

En allt mer populär och uttrycksfull metod för att illustrera trädgårdsritningar är att använda spritbaserade tuschpennor, så kallade ”markers”. Vi diskuterar pennor, papperstyper samt tekniker för att skapa tydliga och inspirerande trädgårdsritningar.

Läs mer »

15 april kl 12.00

Webbinar: Torpträdgården

Mer info kommer inom kort!

Läs mer »

21 april kl 20-21

Chatt: Växtkännedom - Klassiska buskar som förtjänar ett uppsving

Under chattens gång pratar vi om fördelarna med varje bortglömd eller bortvald buske och kanske kommer du till och med att ändra uppfattning om någon art efter att chatten är slut…

Läs mer »

22 april kl 12.00

Webbinar: Sekelskiftesträdgården

Mer info kommer inom kort!

Läs mer »

28 april kl 20-21

Chatt: Entreprenör - Kundens budget och materialval

Oftast har vi en ekonomisk ram att förhålla oss till när vi ritar trädgårdar. Budgeten påverkar förstås materialval och i sin tur trädgårdens form och uttryck.

Läs mer »

29 april kl 12.00

Webbinar: 1970-tals trädgård

Mer info kommer inom kort!

Läs mer »

5 maj kl 20-21

Chatt: Aktuellt/Deltagarna väljer - Idéer från stadens fickparker

Vi hämtar idéer från små fickparker liknande de som finns i Enköping för att se vad som kan överföras till en villaträdgårds storlek och förutsättningar.

Läs mer »

6 maj kl 12.00

Webbinar: Nyfunkisträdgården

Mer info kommer inom kort!

Läs mer »

12 maj kl 20-21

Chatt: Trädgårdsdesign - Materialmöten, övergångar och kanthantering

Ofta är det fullt fokus på växtytor och hårdgjorda ytor, hur de ska se ut och vart de ska placeras, men vad händer i mötet däremellan?

Läs mer »

13 maj kl 12.00

Webbinar: Att rita en trädgård på iPad

Gillar du att rita för hand, men vill ha de fördelar som en digital lösning kan ge, kanske en iPad kan vara en möjlighet. Med appen Procreate och en iPad Pro kan du få just det.

Läs mer »

19 maj kl 20-21

Chatt: Ritteknik - Kollage

Vi tittar närmare på kollage som en uttrycksfull teknik att förmedla stil och tema med hjälp av bilder, färgfält, stödord, skisser och annat för att visuellt kommunicera en trädgårdsidé.

Läs mer »

26 maj kl 20-21

Chatt: Växtkännedom - Trädgårdens tak

Vi går igenom vilka växter som lämpar sig extra väl som ”tak” i trädgårdsrummet, så som breda trädkronor och klätterväxter som skapar täckande grönt på pergolor och andra byggnationer.

Läs mer »

Anmäl dig nu – och du kan börja inom tio dagar

1. Utbildning

    ex. moms

    ink. moms

2. Fyll i dina uppgifter

* anger ett obligatoriskt fält.

3. Godkänn och slutför anmälan

Finansiera din utbildning med Human Finans »

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.