Yrkesbevis i växtkännedom

Trädgårdsakademin erbjuder kompetenshöjning samtidigt som du har din personal tillgänglig i arbete! Vår utbildning Yrkesbevis i växtkännedom går på distans med flexibel start och fri studietakt vilket betyder att vi kan lägga upp en studieplan som är anpassad för din personal och din verksamhet. Utbildningen omfattar tre delkurser och till varje delkurs ingår också en fysisk träff i Alnarpsparken utanför Malmö.

Läs mer »

Företagsutbildning

Trädgårdsakademin erbjuder kompetenshöjning samtidigt som du har din personal tillgänglig i arbete! Vi utbildar din personal med individuell undervisning och personlig handledning främst via vår webbaserade utbildningsplattform. Vi kan erbjuda utbildning inom beskärning, växtkännedom, trädgårdsplanering, ritteknik och mätteknik som är specialanpassad för din personal. Kontakta oss och berätta om dina behov så ger vi dig en offert.

Läs mer »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.