Trädgårdsritningar i SketchUp – webinar 18 april kl 12-13

Trädgårdsritningar i SketchUp – Elisabeth Lindman föreläser vid Trädgårdsakademin. Webinar torsdagen den 18 april kl 12-13. Vi får ta del av exempel på ritningar och Elisabeth ger oss sina bästa tips för att visualisera trädgårdsidéer med hjälp av SketchUp.

”En trädgårdsritning i plan är inte alltid så lätt för en kund att ta till sig. Med SketchUp blir det lättare för mina kunder att förstå hur trädgården kommer att se ut i verkligheten. Jag arbetar mycket med karaktärsmått när jag designar och då fungerar SketchUp alldeles ypperligt!”

Ur innehållet

  • Några exempel på designlösningar jag har presenterat i SketchUp.
  • Så här brukar jag börja rita i SketchUp.
  • Fördelarna med att arbeta med karaktärsmått.
  • Formfonts.

Elisabeth Lindman arbetar som trädgårdsarkitekt i Dalarna och har inriktat sig på privatträdgårdar. Att rita i SketchUp och göra visionen verklig för kunden är en viktig del i hennes affärsidé. Elisabeth är ordförande och en av grundarna till föreningen Svenska Trädgårdsdesigners.

Elisabeth Lindman driver företaget Lustgård »
Föreningen Svenska Trädgårdsdesigners »

Läs mer om Trädgårdsakademins kurs Trädgårdsritningar i SketchUp »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.