Trädgårdsresor och trädgårdsturism i veckans chat ons 11/2 kl 20-21

Hej!

Det har blivit dags för chat igen och denna gång håller vi temat aktuellt/deltagarna väljer. På onsdag kväll kommer vi att diskutera ett ämne som är lika aktuellt både sommar och vinter, nämligen trädgårdsresor och trädgårdsturism.

Arrangerade resor med trädgårdstema har blivit mycket populärt och resmålen varierar från italiens pampiga renässansträdgårdar till japans vackra körsbärblom och sparsmakade trädgårdskonst. Det blir också allt vanligare att resa på egen hand, och omvärldsblicken inom trädgård har kanske aldrig varit mer aktuell. Vilka är de bästa trädgårdsresmålen? Och kan man kanske jobba med trädgårdsresor under lågsäsong?

Välkommen till Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 11 februari kl 20-21 för en spännande diskussion om resor med trädgårdstema.

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

 

Chatt i Trädgårdsakademins webbcafé

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.