Trädgårdsplanering för kunder med speciella behov i Trädgårdsakademins sommarchat den 22 augusti kl. 19-20

Varmt välkommen till torsdagens sommarchat i Trädgårdsakademins Webbcafé den 22 augusti kl. 19-20 då ämnet för kvällen är ett önskemål från chatdeltagarna själva – Trädgårdsplanering för kunder med speciella behov.

Det kan exempelvis handla om en sinnenas trädgård för kunder med hörselnedsättning, synnedsättning eller trädgårdar för utbrända. Vi kommer att prata om färgval, materialval, och den övergripande planeringen. Vad som kan vara viktigt att tänka på samt förslag på växter och andra material som tillgodoser kundens behov.

Denna chat blir den sista i vår serie sommarchattar. Sedan tar vi ett litet upphåll innan höstens termin startar igång. Hoppas vi ses på torsdag!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.