Trädgårdsdesign som affärsidé i Trädgårdsakademins Webbcafé 31 januari kl 19-20

Trädgårdsdesign som affärsidé

Har du funderat på eller valt en viss målgrupp för ditt arbete? Kanske även valt bort målgrupper eller arbetsuppgifter du inte vill utföra? Vad kan man tjäna på att inte välja alla uppdrag som kommer ens väg?

Veckans chat i Trädgårdsakademins Webbcafé handlar om hur vi kan inrikta och anpassa en affärsverksamhet till att bättre möta den valda målgruppen. Vill du jobba med privatträdgården, bostadsrättens innergård, eller den offentliga parken? Dessa platser ägs av olika målgrupper och kräver troligen olika typer av marknadsföring och marknadskommunikation.

Är det viktigt att nischa sig, eller kan man rikta sig mot flera målgrupper? Om detta och mer om målgruppsanpassning kommer vi att diskutera under torsdagens chat. Varmt välkommen att vara med den 31/1 kl 19-20.

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.