Trädgårdsdesign Primo

Distanskursen Trädgårdsdesign Primo vänder sig till dig som vill arbeta med trädgårdsdesign i villaträdgårdar. Kursen ger dig grundläggande kunskaper i trädgårdsdesign. Du kommer att lära dig en arbetsmetod för hur du gör trädgårdsdesignförslag med utgångspunkt från platsens förutsättningar och med fokus på kundens behov, önskemål och förväntningar. Vi använder oss av Trädgårdsakademins eget frågeformulär som är utformat för att fånga upp så mycket som möjligt av kundens trädgårdsönskningar. Arbetsmetoden löper genom kursen som en röd tråd och du lär dig vad som är viktigast att ta hänsyn till för att ett trädgårdsdesignförslag ska bli genomförbart i verkligheten och för att det ska bli lyckosamt även över tid.

Läs mer om utbildningen och dess innehåll här »

Jag var lite skeptisk från början, hur det skulle fungera att genomgå en så omfattande utbildning utan lärarledda lektioner? Men det har fungerat över all förväntan. Jag har haft en dialog med min lärare via mail och telefon. Läraren har varit helt fantastiskt kunnig och entusiasmerande. Lärarens konstruktiva återkoppling i de delar som jag lyckats mindre bra i mina övningsexempel har hjälpt mig att utvecklas vidare.

Ann-Sofie Eriksson

Det allra bästa var naturligtvis att kursen är intressant, inspirerande och givande! Men också att den har ett pedagogiskt och tydligt uppläggAtt den är på distans så att man själv kan styra tid och omfattningAtt man får snabb återkoppling från lärarna.

Catharina

”Kursens bredd och innehåll gör att man snabbt får en förståelse och kunskap för vad som krävs för att kunna göra ett bra och proffsigt trädgårdsförslag.”

Har du planer på att läsa hela utbildningen till Diplomerad trädgårdsarkitekt men känner dig lite osäker? Läs Trädgårdsdesign Primo först! Den ger dig en arbetsmetod för hur du tar dig an ett designprojekt och du får känna på hur det är att läsa på distans hos oss. Känner du sedan att du vill läsa hela utbildningen drar vi av det du redan betalt in.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.