Trädgårdsdesign med hösttema i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdag 5 september kl 19-20

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 5 september kl. 19-20 då vi diskuterar trädgårdsdesign och vi ska denna gång titta lite närmare på vad som är aktuellt för hösten.

Vackra höstfärger är kanske en självklarhet i trädgården, men vilka växter får de allra bästa färgerna? Vi pratar också om vilka perenner och annueller som står kvar och pryder trädgården långt in på hösten. Vilka är höstblommande, eller har andra intressanta detaljer som hållbara blad eller vackra fröställningar? Hösten är också lökplanteringens tid, och redan nu i september är det dags. Vi tar tillfället i akt att titta lite närmare på lökväxter och diskuterar särskilt intressant arter och sorter samt dess användning, läge och ståndort.

Hoppas att vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Vill du vara med på chatten loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.