Trädgårdsarkitektens vardag – webbinar med Eva Sundin fredag 22/5 kl 12 – exklusivt för våra trädgårdsarkitekter

Varmt välkommen att delta i veckans webinar, som vecka 21 kommer hållas på fredagen den 22 maj kl 12.00.

Vi kommer denna vecka få lyssna till Eva Sundin som ger oss en inblick i hur en trädgårdsarkitekts vardag ser ut. Eva Sundin har drivit Landskaparna tillsammans med Ingrid Löfkvist sedan 1992, och detta har gett mycket erfarenhet av både alla olika aspekter av att driva företag och också av landskapsarkitektur i alla olika skalor.

Som egen företagare får man göra allt från att skaffa uppdrag och utföra dem genom hela processen med skissarbete, möten, upprättande av ritningar och beskrivningar till att hålla presentationer och föredrag. Kunderna är privatpersoner, företag och bostadsrättsområden. Eva Sundin engagerar sig särskilt för barns utemiljöer, och arbetar gärna med äldreboenden för att skapa upplevelserika miljöer. Genom åren har det blivit många uppdrag av olika slag, t.ex. lekplatsprogram för Växjö, grönstrukturplaner för Ljungby, program för utveckling av attraktiviteten hos Uppvidinges tätorter och gestaltningsidéer för några av Växjös infartsvägar.

http://www.landskaparna.se/

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.