Svenska trädgårdsdesigner bjuder in till Designdagarna 2015 – Trädgårdsdesign för 2000-talet

Trädgårdsdesign för 2000-talet är temat för Designdagarna 2015, som mer än någonsin är inspirerat av de krav, förväntningar och förhoppningar våra kunder har på vårt arbete. Vad innebär då trädgårdsdesign för 2000-talet?

Svenska Trädgårdsdesigners är mycket glada att åter igen kunna bjuda in till två dagar fyllda med en blandning av inspirerande föreläsare och social samvaro med kollegor!

Bland årets föreläsare hittar vi exempelvis den mångfaldigt prisbelönte Dairmuid Gavin, som ger oss en inblick i designprocessen bakom några av världens mest uppmärksammade utemiljöer. Vi får dessutom lyssna till inspirerande föreläsningar om rosor i nutida design, om prydnadsgräs och om ljussättning av utemiljöer. Vi lär oss om planering och konstruktion av poolmiljöer och får en matnyttig utbildning i konsumenttjänstlagen mm.

Till mer info och anmälan »

 

Foto: Harpur Images Design: Ulf Nordfjell
Foto: Harpur Images Design: Ulf Nordfjell

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.