Så säger våra kunder om Trädgårdsakademin

Jag måste säga att jag är så glad att jag hittade och gick utbildningen den har öppnat så många dörrar och möjligheter. Förtroendet för mig som Arbetsledare gentemot beställare liksom entreprenad har vuxit. Och när jag läste sammanfattningen över vad jag läst blir jag häpen. En stor eloge till er som satt ihop denna utbildning och med den proffsiga sammansättning av lärare och föreläsare.

Pia Silins, tidigare elev, arbetsledare grönyteförvaltning

Jag kan varmt rekommendera alla Trädgårdsakademins kurser! Varje kurs, var för sig är mycket givande och intressanta. Min favoritkurs är Trädgårdsritningar i SketchUp. Att rita digitalt i 3D var först en svår nöt att knäcka för mig men nu är det just detta som blivit min styrka och profil i mitt yrkesutövande. I mitt arbete som trädgårdsarkitekt har jag specialiserat mig på att rita utomhusmiljöer med hinderbanor till gymföretag. Kika gärna in på min hemsida!

Pamela Krantz, Pamelas TrädgårdsDesign

I Trädgårdsdesign Hortum har jag fått den trygghet och säkerhet jag vill ha när jag presenterar mina trädgårdsförslag för kund. Jag har lärt mig planera trädgårdar med god struktur och rumslighet så att det blir en harmoni mellan hus och tomt. Distansstudier har passat mig perfekt. Jag har kunnat arbeta parallellt med mina studier och på så vis kunnat tillämpa mina kunskaper på direkten. Att jag fick så nära och personlig kontakt med min lärare har varit guld värt för mig.

Ulrika Lundgren, Rita & Ruta AB

Jag bor och arbetar i södra Norrland, här finns inte mycket att välja på när det gäller utbildningar inom trädgård. Att läsa på distans genom Trädgårdsakademin har gett mig möjlighet till fortbildning. Dessutom utan att jag behöver ta lån eller gå ner i arbetstempo. Kursen Trädgårdsdesign Flora innehåller mycket av det jag har hållit på med under större delen av mitt vuxna liv. Jag är i florist i botten men arbetar också med trädgårdsdesign. Äntligen får jag chansen att fördjupa mig och bli bättre, många nya infallsvinklar och bekräftelser på att jag är rätt ute.

Lena Svensson, Näsviken

Fältvandringen var i det stora hela väldigt bra! Lärarna är otroligt duktiga och kan verkligen sin sak. Ibland gick det lite för fort men för att vi skulle hinna allt så förstår jag det. Det blev ju ändå några växter vi inte hann med. Känns verkligen att jag lärde mig mycket att få vara på plats, se, känna,lukta och kunna fråga där och då! Det var en väldigt viktig dag i utbildningen!

Lilliann Enström, Reese Handelsträdgård i Enköping

I Alnarpsparken hann vi med väldigt mycket på kort tid och pratade även om andra växter och företeelser i den gröna miljön vilket gav dagarna ett berikande innehåll. Jag gillade upplägget att vi var ute och fullkomligt ”dränkte oss” i växter! Distansstudier passar för övrigt min livssituation just nu och jag är nöjd med den kontakt jag har haft med läraren på kursen. Har jag haft frågor så har svar skickats omgående!

Charlotte Lord, Charlotte Graden & Design

Om mitt uppdrag är att rita om en äldre uppvuxen trädgård finns det säkerligen växter som är värda att spara liksom friggebodar och andra konstruktioner som tillkommit under åren. De kan jag nu rita in på situationsplanen. Att ha kunskaper om avvägning och utsättning gör att jag dels kan ta hänsyn till höjder och lutningar när jag ritar mina trädgårdar men också att jag kan kommunicera bättre med anläggarna. 

Ulrika Pettersson, Kållered

Jag har lärt mig så mycket mer än jag trodde att jag skulle göra. Många växter och nyttiga kunskaper om till exempel planteringsavstånd. De djupaste insikterna och kunskaperna fick jag dock med planteringsövningarna, växtporträtten och fältvandringen. Om jag får välja det bästa med kursen Perenner & sommarblommor är det fältvandringen men också examensuppgiften med planteringsförslaget. Och att jag får yrkesbevis i växtkännedom.

Carina Strömblad, Vallentuna

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.