Sommarblomster i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 16 april kl 20-21

Hej!

Det har blivit dags för chatt igen efter ett härligt påskuppehåll och denna gång håller vi temat Aktuellt – Annueller och utplanteringsväxter; design, odling och skötsel.

Just nu fylls handelsträdgårdarna av annueller och utplanteringsväxter och vi kan frossa i allt från färgglada penséer, primulor och dahlior till skira snöflingor och tusenskönor i vitt och rosa. Vilka annueller kan klara lite frost och vilka bör man vänta med? Hur kan annueller integreras i trädgården eller på balkongen ur ett designperspektiv? Och hur är det med odlingsdetaljer som jord, näring och vatten för olika arter och sorter?

Varmt välkommen till Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 16 april kl 20-21 för en härligt vårblommig diskussion!
Vi ses på chatten.

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

 

annueller

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.