Skötselplaner och trädgårdsdesign – chat i webbcafét 15 okt kl 20-21

På onsdag den 15 oktober kl 20-21 blir det chat i Trädgårdsakademins Webbcafé om trädgårdsdesign och närmare bestämt om design som skötselverktyg.

När vi producerar ett större designförslag ingår ofta en skötselplan bland övrig dokumentation. Vad vinner man egentligen på att göra en skötselplan, och på vilket sätt hör lyckad design och skötsel ihop? Vad är det egentligen för skillnad mellan att göra en skötselplan och att lämna över skötseln fritt till kunden? Vi diskuterar skötselplanens utformande och vad man kan göra för att den verkligen ska följas. Vi pratar också om hur man kan designa in varierande skötselkrav i en trädgård och hur olika växt- och materialval kan spela roll för skötselnivån.

Hoppas vi ses för en matnyttig chat om design med praktiska skötselinslag!

 

Hälsar

Matilda Nilsson

Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.