Rumslighet och trädgårdsdesign i chatten på torsdag 26/11 kl 20

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 26 november kl 20-21 då vi diskuterar trädgårdsdesign och vi ska titta lite närmare på rumslighet.

På vilka sätt kan vi skapa rumslighet i trädgården och med vilka material? Finns det ens behov av att skapa rum i trädgården, och så då fall varför? I vilka situationer kan det passa med heltäckande väggar, eller transparenta luftiga väggar? Och hur låga kan väggarna vara för att ändå skapa rumslighet?

Rumslighet kan göras på många olika sätt. Under torsdagschatten kommer vi att gå igenom traditionella material och uttryck så väl som moderna.

Kom till chatten en stund på torsdag för att vara med i diskussionen med andra kursdeltagare och för att kolla inspirationsbilder!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

rumslighet

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.