Ritteknik och ritutrustning i Trädgårdskademins Webbcafé onsdag 23 oktober kl 20-21

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 23 oktober klockan 20-21. Temat för kvällen är ritteknik och vi kommer att titta lite närmare på utrustningen på ritbordet.

Vad är bra att ha på ritbordet och var köper man in materialen? Hur använder man de olika redskapen på bästa sätt? Vi pratar också om praktiskt tillvägagångssätt i början av designarbetet, så som att anpassa skalan så att den blir rätt, i övergången från kommunens tomtritning till din färdiga trädgårdsritning. Vi diskuterar hur skalstocken, scannern och kopiatorn kan användas för att underlätta i arbetet och om allmänna tips och tricks angående produktion av trädgårdsritningar.

Hoppas vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Läs om vår kurs Trädgårdsritning här »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.