Ritteknik i webbcaféet kl 20-21 onsdag 6 maj

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 6 maj kl 20-21 då temat för kvällen är ritteknik, och vi kommer då att särskilt fokusera på trädgårdsritningens detaljer.

När trädgårdens grundform är bestämd återstår detaljera. Hur många detaljer får plats utan att ritningen blir för plottrig? Vad är bästa metoden för att markera en markstens- eller singelyta? Bör trädens kronor tydligt markeras, eller växtligheten under dem? Hur ritar man enklast och snyggast soptunna, kompost och andra funktionella detaljer?

Hoppas vi ses på onsdagschatten för en kreativ chatt om ritningstekniska detaljer. Vi tittar även på diverse inspirationsbilder.

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

 

garden details

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.