Ritteknik i chatten på onsdag 21 okt 20-21

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 21 oktober kl 20-21 då temat för kvällen är ritteknik, och vi kommer då att fokusera lite extra på struktur.

Har du någon gång funderat på vad som gör en ritning riktigt tydlig och lättläst? En snygg färgsättning kan verkligen göra hela skillnaden men kanske är det strukturen som är det allra viktigaste. Med hjälp av att jobba med olika linjetjocklekar, raster så som täta rutmönster eller prickar samt konsekvent skuggning kan en svartvit plan förmedla en trädgårdsidé på ett alldeles utmärkt sätt.

Under onsdagens chatt kommer vi att titta närmare på just svartvita trädgårdsritningar med ett särskilt fokus på struktur. Med strukturen under kontroll kan vi göra ritningar som är tydliga och lättlästa oavsett färgsättning och övrig illustrationsteknik.

Ser fram mot att träffas på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

ritning

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.