Ritteknik – ljus och skugga – i Trädgårdsakademins webbcafé onsdag 18 september kl 20-21

skuggning

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 18 september kl. 20-21 då temat för kvällen är ritteknik. Denna gång ska vi titta närmare på hur vi kan återge ljus- och skuggspel i trädgårdsritningar.

För att skapa en ritning med djup och verklighetstrogen känsla kan skuggning vara en  effektiv metod mot en förhållandevis liten arbetsinsats. Även en mycket välillustrerad ritning kan kännas platt och livlös om det saknas en dynamik mellan ljus- och skuggspel på pappret.

Under onsdagens chat kommer vi att gå igenom olika tekniker för att åstadkomma känslan av ljus och skugga. Vi tittar också på inspirationsbilder och jämför olika teknikers effekt kontra svårighetsgrad.

Hoppas vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin
Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Läs mer om vår kurs Trädgårdsritning »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.