Rita digitalt i Trädgårdsakademins Webbcafé 25 april kl 19-20

Att rita digitalt kan vara ett fantastiska verktyg, tills man kör fast och omöjligt kan lösa problemet! Torsdagens chat i Trädgårdsakademins Webbcafé kommer att handla om vanliga problem som kan uppstå, och framför allt hur vi kan lösa dem, med fokus på programmet SketchUp. Vi tar även upp andra digitala program till diskussion, som AutoCAD eller Photoshop.

Under kvällen delar vi med oss av tips och tricks, om felsökning och vanliga fallgropar att se upp med, kort och gott hur det digitala ritandet kan utföras så lätt och smidigt som möjligt!

Denna vecka har vi bjudit in Lina Eliasson till chatten. Lina är snart färdigutbildad Trädgårdsarkitekt och driver företaget Trädgårdsritaren AB. Lina har specialiserat sig på SketchUp och har ett allmänt intresse för digital ritteknik som designverktyg. Du kan läsa mer om Lina och se exempelbilder från hennes SketchUp-ritningar här:
https://www.facebook.com/Tradgardsritaren
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.314236025321400.72748.283195791758757&type=3

Varmt välkommen till chat på torsdag 25 april kl 19-20.

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.