Pressrelease Trädgårdsutbildning på distans på plats i Malmö

Publicerat maj 29, 2014
Under Malmö Garden Show som äger rum till helgen så finns Trädgårdsakademin på plats i Slottsparken för att möta trädgårdsintresserade Malmöbor. Sedan starten 2003 har utbildningsföretaget haft fler än 3000 kursdeltagare – alla på distans via internet.

– Det här är första gången vi deltar i Malmö Garden Show och vi hoppas på många inspirerande samtal med personer som är intresserade av trädgårdsutbildning, säger Trädgårdsakademins VD Anette Åkerström.

All undervisning sker på internet, via en utbildningsplattform. Idén till trädgårdsutbildning på distans kom när Anette Åkerström arbetade med utbildningsfrågor på Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp.

– Den utbildning som fanns inom trädgårdsdesign förutsatte att man studerade på plats, men många har inte möjlighet att sluta jobba eller flytta för att kunna gå en utbildning, säger Anette Åkerström.

Vill man veta mer om upplägget så finns Trädgårdsakademin på Mölleplatsen under hela Malmö Garden Show, den 30/5 till 1/6. Varje dag mellan klockan 11-14 kan man dessutom delta i en tävling och vinna en av kurserna.

– Vi kommer ha en tävling där man kan vinna kursen Trädgårdsdesign Primo, vår introduktionskurs till trädgårdsdesign, säger Anette Åkerström.

Kontaktperson: 

Therese Hagerman, Trädgårdsakademin, tel: 042-13 00 20

Bildmaterial: 

Högupplösta bilder finns här.

Om Trädgårdsakademin:
Trädgårdsakademin erbjuder individuell utbildning på distans. Vi riktar oss både till professionella och privata brukare. Våra utbildningar har flexibel start och fri studietakt.

Trädgårdsakademin är godkänd utbildningsanordnare av Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté (TCYK) och medlem av branschorganisationen Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag (SAUF).

Ladda ner denna pressrelease som PDF »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.