Planteringsplaner och andra ritningar i svartvitt – chatt torsdag 4/2 kl 20

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 4 februari kl 20-21 då temat för kvällen är ritteknik, och vi kommer då att titta lite närmare på planteringsplaner och andra ritningar i svartvitt.

Utmaningen när man ritar helt i svartvitt är att lyckas med tydligheten, att få olika material att synas genom kontrastverkan, olika linjetjocklek, ytstruktur och raster. Detta blir extra relevant för planteringsplanen, om många växter ska få plats på liten yta och allt ska kunnas läsas tydligt och klart av en utomstående person, som en anläggare till exempel.

Under chattens gång kommer vi att gå igenom de olika rittekniker som får en planteringsplan eller annan ritning i svartvitt att bli tydlig och enkelt att läsa. Vi kommer också att titta på bildexempel för inspiration.

Hoppas vi ses på chatten!

Hälsar

Matilda Hallgren

Trädgårdsakademin

 

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

 

svartvit plan

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.