Onsdag kl 20-21 Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 17 september kl 20-21 då temat för kvällen är ritteknik, och vi kommer då att titta lite närmare på digital ritteknik och programmet SketchUp. Gäst på chatten denna vecka är Lina Eliasson.

Lina är trädgårdsarkitekt och driver företaget Trädgårdsritaren AB. Hon är riktigt duktig på SketchUp och har ett allmänt intresse för digital ritteknik som designverktyg. Du kan läsa mer om Lina och se exempelbilder från hennes SketchUp-ritningar här:
https://www.facebook.com/Tradgardsritaren
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.314236025321400.72748.283195791758757&type=3

Att rita digitalt kan vara ett fantastiska verktyg, men det är många funktioner att hålla reda på! Onsdagens chat i Trädgårdsakademins Webbcafé kommer främst att fokusera på programmet Google SketchUp. Vi diskuterar fiffiga tips och tricks, intressanta funktioner och smarta lösningar för att göra de bästa trädgårdsritningarna. Men vi tar även upp andra digitala program till diskussion, som AutoCAD eller Photoshop.

Hoppas vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Chatta med Trädgårdsakademin

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.