Onsdag kl 12-13 Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé

Det har äntligen blivit dags – Varmt välkommen till höstens första Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé! Från och med denna höst kommer vi att lägga upp schemat lite annorlunda. För att så många som möjligt ska kunna vara med kör vi varannan vecka lunchtid kl 12-13 och varannan vecka kvällstid, kl 20-21. Men det är alltid onsdagar som gäller!

Nu på onsdag den 10 september startar vi kl 12, och med ett tema som ligger många varmt om hjärtat, nämligen trädgårdsdesign. Ämnet för dagen handlar om stil och formuttryck. Vi kommer att prata om naturinspirerad/organisk form och jämförs detta med formell/strikt form. Finns det för- och nackdelar med att välja det ena eller det andra? I vilka sammanhang kan det formella passa bättre? Är det enklare eller svårare att rita organiskt? Finns det tips eller verktyg att använda för att lyckas riktigt bra med designen? Det blir också gott om inspirationsbilder som visar både moderna och historiska exempel för respektive formuttryck.

Efter en härlig sommarledighet ser jag fram mot en spännande höst med många roliga och givande chattar tillsammans med er!

Väl mött i Webbcafét på onsdag kl 12-13!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

swegd4

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.