Om Trädgårdsakademin

Sedan 2003 när Trädgårdsakademin startade, har vi haft mer än 3 000 elever på våra kurser – vår metod för distansutbildning har med tiden blivit ett begrepp. Och eftersom vi erbjuder flera olika kurser och utbildningar, har vi fått se flera av våra elever återkomma år efter år, för att bredda sin kunskap och för att bli ännu mer inspirerade.

Vår affärsidé är att erbjuda trädgårdsutbildning på distans. Vi riktar oss både till dig som är eller vill bli yrkesverksam, och till dig som vill lära mer för eget bruk. Du väljer själv tid och rum för dina studier, liksom också vilken nivå du vill börja på. Våra utbildningar har flexibel start, fri studietakt och individuell undervisning.

Väljer du att läsa en yrkeshögskoleutbildning hos oss följer du den utbildningsstart och studietakt som anges i utbildningsplanen. Utbildningsplanen är framtagen av representanter från branschen och godkänd av yrkeshögskolemyndigheten.

Trädgårdsakademin är ett auktoriserat utbildningsföretag med utbildningar som leder till diplom, yrkesbevis och yrkeshögskoleexamen.

Trädgårdsakademin är medlemmar i Almega Utbildningsföretagen, och har ett kvalitetssystem vilket har undergått granskning och befunnits vara i överensstämmelse med organisationens krav på kvalitet. Se certifikat.

 

Från kursverksamhet till utbildningsföretag på 15 år

Läs intervjun med vår grundare Anette Åkerström »

 

Yrkesakademin

Samarbetspartner

Läs mer »

Svenska trädgårdsdesigners förening

Samarbetspartner

Läs mer »

E-planta
Samarbetspartner

Läs mer »

Wexthuset
Samarbetspartner

Läs mer »

Planter
Samarbetspartner

Läs mer »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.