Om arbetstoppar i chatten på onsdag 20 maj kl 20-21

Att jobba inom trädgårdsbranschen med tillhörande lågsäsonger och högsäsonger kan ibland kännas tufft. På våren kan det vara mer att göra än man önskar och mitt på sommaren kan det plötsligt bli stiltje för vissa områden. Sedan en extra skjuts på hösten följt av lågsäsong pga kyla på vintern då det ibland inte kommer in speciellt många kronor under flera månader.

Att jobba intensivt under sommarhalvåret för att kunna överleva på vintern är en utmaning som många delar. Vad kan vi göra som trädgårdsentreprenörer för att hantera säsongsvariationerna? Kan vi jämna ut toppar och dalar genom att komma på nya smarta vägar till inkomst? Kan vi planera vår ekonomi för att ha övergripande koll ett helt år framåt?

Varmt välkommen till entreprenörschatt i Trädgårdsakademins Webbcafé på onsdag den 20 maj kl 20-21 för en inspirerande diskussion om entreprenörskapets utmaningar och smarta lösningar.

Vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

planering

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.