Odla vackert – chatt med Anette Nilsson i Trädgårdsakademin Webbcafé 11 april kl 19-20

På torsdag 11/4 kl 19-20 blir det chat om att odla vackert. Denna vecka har vi bjudit in en spännande gäst till chatten. Det är Anette Nilsson som specialiserat sig på dekorativ köksväxtodling, så kallad potager.

Kort sammanfattat innebär potager att odla köksväxter på ett dekorativt sätt, grönsaker blandas med blommor och andra växter, för att skapa en dekorativ odlingsyta med specifik design, samtidigt som odlingen är inriktad på nyttoväxter. Under torsdagens chat diskuterar vi allt om potager och köksväxtodling i allmänhet, så som trädgårdens utformning och historia, om odlingsrelaterade frågor som växelbruk, att samplantera specifika växter för att förhindra sjukdomar och skadedjur, om vattnings- och gödslingstekniker, spännande nya sorter att odla, med mera! Tag tillfället att fråga Anette om alla hennes bästa tips!

Anettes andra passion är dagliljor och du kan läsa mer på http://www.dagliljan.se

Väl mött på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.