Nybörjarträdgården i Trädgårdsakademins Webbcafé 14 februari kl 19-20

Nybörjarträdgården

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 14 februari kl. 19-20 då vi diskuterar trädgårdsdesign och vi ska titta lite närmare på konceptet nybörjarträdgård, ut kundens perspektiv.

I nybyggda bostadsområden kan man ofta se nya, relativt tomma trädgårdar. Där man på sin höjd har anlagt en gräsmatta, en enkel uteplats vid huset och en omgärdande häck i avenbok eller liguster. Denna standardträdgård kan onekligen behöva ett lyft. Kunden har kanske just köpt sitt första hus och plötsligt blivit med trädgård. Enkelt och lättskött ska det vara, men ändå vackert och trivsamt. Hur kan vi som planerar dessa trädgårdar finna balansen mellan funktion och estetik, för en kund som kanske inte har varken tid eller kunskap om trädgårdsskötsel?

Hoppas att vi ses på torsdagens chat!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.