Nu blommar löken! Extrainsatt webbinar den 7 april kl 12.00

Nu på torsdag, den 7 april, klockan 12.00 har vi satt in ett extra webinar för de som skulle kunna tänka sig att jobba extra under studietiden, eller kanske söker en grossist för blomsterlökar.

Företaget Lökgrossisten är nischade till vårblommande lökar. De vänder sig till företag, föreningar och organisationer för att marknadsföra nya produkten som kallas blomstermatta och blomsterfyrverkeri.  Under torsdagens webinar kommer de ge en kort presentation av företaget samt information kring sin kick-off på mässan Nordiska Trädgårdar där det erbjuds både lökkunskap, försäljningsteknik, och en föreläsning i personlig utveckling/personlig ledarskap som är viktigt att kunna om man vill bli sin egen. Se bifogad inbjudan.

“Vi behöver bli fler och söker lokala lökgrossister som kan hjälpa till att sälja på provision och då tänker vi oss att de som studerar och vill tjäna extra pengar under sina studier inom trädgård kan vara en mål grupp att rikta sig mot.” 

Föreläsare: Anne Boberg 

Läs mer här »

Länk för registrering: https://attendee.gotowebinar.com/register/7571069217221364739

Dark tulips

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.