Martinsson, Friberg & Andersson – webbinar den 2 dec kl 12

”De tre professorerna” som de brukar kallas är legendariska namn inom svensk landskapsarkitektur och trädgårdskonst. På onsdag kan du ta del av vad som format dem, hur deras stilar skiljer sig från varandra och hur det kom sig att just dessa tre arkitekter blev så framstående. Det kommer att visas bilder på deras fantastiska trädgårdar och utmärkta ritteknik – något att lära sig och verkligen inspireras av.

Webbinaret är för våra Trädgårdsarkitekter. Kontakta oss på info@trga.se för mer information.

Follow Trädgårdsakademin’s board Gunnar Martinsson on Pinterest. Follow Trädgårdsakademin’s board Sven-Ingvar Andersson on Pinterest.

Follow Trädgårdsakademin’s board Per Friberg on Pinterest.

 

Föreläsare är Louise Dahl som är trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har arbetat med att planera och anlägga växtväggar runt om i världen men är nu tillbaka på marken igen och arbetar bland annat med undervisning här på Trädgårdsakademin. Louise Dahl har även en bakgrund som ekologisk kock och designar därför gärna trädgårdar med ätbara inslag.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.