Marknadsföring och säljverktyg för dig som trädgårdsdesinger och trädgårdsarkitekt i Trädgårdsakademins webbcafé 21 mars kl 19-20

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 21 mars kl 19-20. Temat denna kväll är Portfolio och hur man på ett entreprenöriellt sätt kan använda sin portfolio som ett kraftfullt marknadsförings- och säljverktyg.

Vi kommer att prata om hur man kan sätta ihop sin portfolio och vad som bör finnas med i den. Vi jämför digitala och analoga portfolios och diskuterar olika upplägg för olika målgrupper. Tag gärna en stund innan chatten och sök på nätet efter digitala portfolios, eller efter trädgårdspresentationer som du tycker skulle kunna passa. Spara länken och ta med dem till torsdagens chat för gemensam diskussion! Vill du bara titta in en stund på chatten för att lyssna på samtalet är det precis lika välkommet.

Vi ses på torsdag!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.