Markmaterial är ämnet i veckans chatt på torsdag kl 20

På torsdag den 15 oktober är det dags för chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé. Vi startar kl 20.00 och kvällens tema är trädgårdsdesign med fokus på trädgårdens hårda material.

Olika designstilar och teman kräver olika typer av markmaterial. När är det lämpligt att använda naturmaterial som granit, skiffer eller kalksten och när passar betongplattor? Rundkornigt grus, krossmaterial, marktegel eller kanske asfaltering? Något mer ovanligt som träkubb – eller klinkers, kan det användas i vårt klimat?

När materialet är valt återstår läggningsteknik och mönsterval. Här finns oändliga variationer, klassiska som moderna. Man kan även med fördel blanda olika material till intressanta markläggningar.

Om detta och annat som berör trädgårdens hårda material diskuterar vi under torsdagschatten kl 20-21. Gott om inspirationsbilder utlovas.

Hoppas vi ses!

Hälsar

Matilda Nilsson

Trädgårdsakademin

 

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

garden stones

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.