Lökar & knölar i veckans webbinar!

Nu på onsdag, den 21 september, klockan 12.00 är Du varmt välkommen att delta i veckans webinar som då har rubriken “Lökar och knölar – planera för blomsterprakt”!

Föreläsningen handlar om användningen av lökar och knölar, hur man kan tänka kring placering, gruppering, blomningstider, höjder m.m. Användningen kopplas även till olika sammanhang, ståndorter och karaktärer, perenner och andra växter som fungerar bra att kombinera med olika sorters lökar och knölar. Det blir en genomgång av arter och namnsorter som Helena Rosenlöv-Egge tycker är extra odlingsvärda.

Helena Rosenlöv-Egge har under många år byggt upp en stor kunskapsbank inom svensk trädgårdsdesign och ritat många olika typer av trädgårdar och utemiljöer, stora som små. Helena är utbildad landskapsingenjör vid SLU i Alnarp och verksam som trädgårdsdesigner sedan 2005 och har arbetat inom trädgårdsbranschen sedan 1998, bland annat som trädgårdsmästare. Tidigare utbildningar i konsthistoria, estetik och landskapsarkitekturens historia har lett till ett särskilt intresse för tidstypiska trädgårdar och olika stilideal genom tiderna, vilket ofta kommer till användning i formgivningen av gröna miljöer. Med åren har kunskapen vuxit sig större och erfarenheten blivit bred. Många olika typer av uppdrag, kunder och projekt har passerat Helenas händer.

Ha en fin helg!

Soliga hälsningar,

Lina Eliasson

Trädgårdsakademin AB

PS. För information om kommande webbinar så besök vår hemsida https://trga.se/artiklar/schema-over-webbinars/ eller följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/tradgardsakademin Har du frågor kring våra utbildningar så hör gärna av dig på info@trga.se eller på 042-13 00 20.

Dark tulips

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.