Ledig tjänst vid Trädgårdsakademin

Lärare i trädgårdsdesign

Vi söker dig som kan hantera distansundervisning på bästa sätt och har lätt för att uttrycka dig i text. Ett intresse för pedagogik och lärande via digitala medier är egenskaper vi värdesätter, likaså ett långsiktigt engagemang för företaget. I takt med att företaget växer, växer också dina utvecklingsmöjligheter!

Som lärare vid Trädgårdsakademin undervisar du främst på distans via internet men också vid workshops, fältvandringar och liknande. Att vara lärare vid Trädgårdsakademin betyder att du medverkar i hela utbildningsprocessen från kursplanering och rekrytering av deltagare till genomförande, uppföljning och utveckling av nya kurser. Det innebär att dina arbetsuppgifter även omfattar marknadsföring och försäljning av våra utbildningar. Du har också ansvar för att vi når upp till våra pedagogiska och tekniska kvalitetsmål.

Du kommer att arbeta självständigt men också i team med vår VD Anette Åkerström (hortonom) och vår lärare i växtkännedom Therese Hagerman (trädgårdsingenjör) samt i vissa situationer även med inhyrda konsulter och experter.

Vi söker dig som har

  • god förmåga att uttrycka dig i text.
  • goda kunskaper och erfarenheter av trädgårdsdesign.
  • pedagogisk kompetens.
  • utbildning från Sveriges Lantbruksuniversitet, exempelvis Trädgårdsingenjör inriktning design, eller motsvarande kompetens.

Anställningen är på 100 % med placering på vårt kontor i Fredriksdals Museer och Trädgårdar i Helsingborg.

Start: Omgående.
Sista ansökningsdag: 1 april.
Skicka din ansökan till: CV och personligt brev skickas via e-post till anette.akerstrom@trga.se.

Genom våra utbildningar tar många av våra kunder chansen att fortbilda sig inom sitt yrke eller byta bransch för att på så vis skapa sig en ny livssituation. Att arbeta med trädgård är för många drömmen om ett grönare och skönare liv. Du är med på resan där människor förverkligar sina drömmar. Våra kursdeltagare är mycket motiverade och inspirerande att arbeta med. Att arbeta i Trädgårdsakademin innebär snabba och korta beslutsvägar, du är med och bollar idéer och utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig resurs för företagets drift och utveckling.

Trädgårdsakademins affärsidé är att erbjuda trädgårdsutbildning på distans. Vi riktar oss både till dig som vill bli yrkesverksam, och till dig som vill lära dig mer för eget bruk. Du väljer själv tid och rum för dina studier, liksom också vilken nivå du vill börja på. Våra utbildningar har flexibel start, fri studietakt och individuell undervisning.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.